Cautare rapida
Intra in cont
contul meu
spacer

Termeni si conditii

Termeni si Conditii de utilizare a site-ului www.vitan-auto.ro


1.  Acceptarea contractului de utilizare. Termeni si Conditii


1.1. Acest contract de utilizare se aplica site-ului www.vitan-auto.ro, serviciilor si continutului acestuia. Accesul si folosirea site-ului www.vitan-auto.ro (se intelege dar nu exclude si altele) consta in: vizitarea acestuia, inregistrarea, folosirea serviciilor oferite de SC Web Project Design SRL prin intermediul site-ului www.vitan-auto.ro si  implica de asemena si acceptarea in totalitate si neconditionata a Termenilor si Conditiilor expusi mai jos.
1.2. Site-ul, continutul se serviciile din site-ul www.vitan-auto.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea dumneavoastra, fara nici o modificare a termenilor si conditiilor din prezentul contract. SC Web Project Design SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza unilateral Termenii si Conditiile oricand, fara o notificarea prealabila a persoanelor care utilizeaza acest site.

2. Descrierea serviciului


2.1 SC Web Project Design SRL administreaza site-ul www.vitan-auto.ro care ofera utilizatorilor urmatoarele servicii online:
- Publicarea anunturilor Anunturi pentru vanzarea de Vehicule si produse conexe.  Acest serviciu este atat gratuit cat si cu plata pentru anumite servicii de publicare a anunturilor.
3. Scop si legaturi
3.1. Acesti  Termeni si Conditii stabilesc si reglementeaza conditiile de utilizare a acestui site, inclusiv  a conditiilor aplicabile serviciilor oferite de SC Web Project Design SRL, in calitate de  furnizor prin intermediul site-ului www.vitan-auto.ro atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice in vederea publicarii pe site de anunturi pentru vanzarea de vehicule si produse conexe.
3.2. Pagina site-ului contine conexiuni cu / catre alte site-uri/pagini de internet pentru utilizarea carora se vor aplica termeni si conditii de utilizare specifici, astfel cum sunt acestia specificati pe site-urile/paginile respective, SC Web Project Design SRL nefiind raspunzatoar si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul respectivelor site-uri si/sau cu privire la orice alte legaturi sau trimiteri din acestea. SC Web Project Design SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe siturile unor terti, la care se face trimitere pe Pagina site-ului.
3.3. Continutul Paginii site-ului include, dar dar nu se limiteaza la texte, imagini, grafice, programe, precum si orice alte date si aplicatii,  si sunt proprietatea furnizorul si/sau a partenerilor sai, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Anunturile publicate de Utilizatori sunt obiect al drepturilor de proprietate intelectuala apartinand Utilizatorilor Paginii www.vitan-auto.ro, fiind protejate ca atare conform legii. Toate informatiile, date, text, software, muzica, sunet, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale (numite in continuare "continut"), indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in responsabilitatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca utilizatorul,  este in intregime responsabil pentru toate materialele pe care le incarca, SC Web Project Design SRL doar monitorizeaza continutul transmis prin intermediul serviciilor din cadrul portalului si astfel nu garanteaza acuratetea, integritatea si calitatea acestui continut.

4. Definitii


Termenii " site-ului www.vitan-auto.ro ", "noi", "site", "site-ul", "site-ului", "portal", "portalul", "portalului" reprezinta compania SC Web Project Design SRL si serviciile oferite
Pagina site-ului - site-ul www.vitan-auto.ro, inclusiv orice sectiune sau subpagina a acestuia. Site-urile si/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora ce apartin unor terti si care sunt accesate de catre Utilizatori ca urmare a legaturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul www.vitan-auto.ro nu fac obiectul si nici nu intra in sfera acestei definitii.
SC Web Project Design SRL are sediul in Bucuresti, sector 4, Aleea Secuilor nr.2A, bl.N25, sc.1, et.1, CUI 30195923, J40/5550/2012. SC Web Project Design SRL,  – persoana juridica care administreaza site-ul. www.vitan-auto.ro si care pune la dispozitie utilizatorului pagina site-ului in vederea utilizarii acestuia conform scopului prezentat, cu respectarea prezentelor conditii si termeni.
Utilizatorul -  intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza  si foloseste  serviciile site-ul www.vitan-auto.ro indiferent de motiv si care achizitioneaza serviciile puse la dispozitie de furnizor prin intermediul Paginii site-ului.
Termenii "Acord", "Contract", "Regulament", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Tarife/ Preturi - preturile practicate de SC Web Project Design SRL pentru serviciile si produsele oferite prin intermediul Paginii site-uluit.
Anunt - oferta publica lansata de un Utilizator cu scopul de a fi publicata de catre furnizor prin intermediul Paginii site-ului cu privire la vanzarea de Vehicule sau produse conexe.
Date – informatiile privind traficul, localizarea, precum şi informaţiile necesare pentru identificarea unui utilizator
Vehicul - autoturism, autoutilitara, autocamion sau orice alt tip de autovehicul. De asemenea termenul Vehicul se mai poate referi si la piese sau accesorii auto, precum si servicii conexe industriei auto sau la alte sisteme mecanice utilizate in mod curent pentru transportul de persoane si/sau bunuri ori pentru efectuarea de servicii sau lucrari conexe.
Operatori - persoane special instruite de catre Furnizor pentru verificarea/moderarea continutului Anunturilor publicate de catre Utilizatori pe Pagina site-ului www.vitan-auto.ro
Dealer – persoana juridica inregistrata pe Pagina www.vitan-auto.ro si care a incheiat un contract de prestari servicii cu Furnizorul.

5. Conditii Generale


5.1. Un Anunt va fi creat prin completarea unui chestionar, disponibil pe Pagina site-ului, care sa contina cel putin urmatoarele elemente: a) datele de contact ale Utilizatorului, b) descrierea Vehiculului care face obiectul anuntului, c) datele tehnice ale Vehiculului, d) pretul de vanzare, e) imaginile foto ale vehiculului, daca este cazul
5.2. Prin trimiterea anuntului spre publicare catre Furnizor, Utilizatorul confirma ca este de acord in totalitate si neconditionat cu prevederile prezentelor conditii si termeni, fiind pe deplin constient de faptul ca, in caz de nerespectare a acestora, poate fi tras la raspundere conform prevederilor acestuia. Utilizatorul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul anuntului si pentru veridicitatea informatiilor publicate in anunt si/sau comunicate Furnizorului.
5.3. Anuntul va fi publicat doar dupa ce SC Web Project Design SRL,  a validat continutul  pentru publicarea acestuia, in functie de serviciile alese, iar pentru cele cu plata dupa ce Furnizorul a primit confirmarea efectuarii platii pentru publicarea respectivului anunt.(gratuit/plata). Orice anunt este are o valabilitate de 30 zile cu posibilitatea de prelungire la sfarsitul acestui termen.
5.4. Modalitatea postarii unui anunt pe Pagina www.vitan-auto.ro este detaliata la sectiunea intitulata „Informatii – Cum adaug un anunt”  de pe Pagina site-ului.

6. Drepturile si Obligatiile Furnizorului


6.1. Furnizorul se obliga sa publice toate anunturile transmise de catre Utilizatori prin intermediul paginii site-ului, atat pentru sectiunea gratuita cat si pentru cea care pentru care a fost platit pretul pentru publicare si care sunt conforme cu prevederile/conditiile impuse prin prezentul document de utilizare a site-ului.
6.2. Orice disfunctionalitate reclamata de utilizatori  in legatura cu functionarea site-ului sau eventuale neconcordante intre datele furnizate in anunt de catre Utilizator si datele publicate pe Pagina site-ului www.vitan-auto.ro de catre Furnizor vor fi remediate in cel mai scurt timp posibil de catre Furnizor, cu exceptia acelor neconcordante semnalate de catre Utilizatori care se datoreaza faptului ca Operatorii Furnizorului au modificat partial anuntul astfel incat acesta sa indeplineasca conditiile impuse prin prezentele conditii si termeni pentru a putea fi mentinut postat site
6.3. Furnizorul nu va fi responsabil  si nu ofera nicio garantie pentru neafisarea anunturilor sau intreruperea afisarii acestora din cauze independente de  controlului sau si nici pentru pagubele directe si/sau indirecte pe care Utilizatorul le-ar putea suferi din aceasta cauza. El nu raspunde, de asemenea pentru intarzierile cauzate de defectiuni tehnice aparute la nivelul colaboratorilor si/sau partenerilor sai.
6.4.  Furnizorul nu raspunde pentru activitatile Utilizatorilor, in legatura cu furnizarea de continut eronat cu privire la datele vehiculului ce face obiectul anuntului.
6.5. Furnizorul are dreptul de a sterge sau modifica partial un anunt in cazul in care se constata ca acesta incalca Termenii si Conditiile stipulate la capitolul 7. Drepturile si Obligatiile Utilizatorului.In astfel de cazuri Utilizatorului nu ii va fi rambursata taxa achitata pentru publicarea anuntului in cauza, in cazul unui anunt cu plata. De asemenea, Furnizorul are dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment si alte portiuni din continutul Paginii site-ului.
6.6. Este interzisa publicarea mai multor anunturi pentru acelasi vehicul pe site. Furnizorul va avea dreptul de a sterge anunturile pentru acelasi vehicul, publicate de doua sau mai multe ori, atat pentru cele gratuite cat si pentru cele cu plata. In astfel de cazuri Utilizatorului nu ii va fi rambursata plata efectuata pentru publicarea anunturilor ulterioare celui initial.
6.7. Un anunt este valabil pentru un singur vehicul. Nu sunt admise spre publicare anunturi care fac referire la mai multe vehicule
6.8. Furnizorul nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea anunturilor publicate. Furnizorul nu garanteaza in niciun fel si nicio masura pentru calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale produselor descrise in anunturi.
6.9. Furnizorul va afisa in loc vizibil /in sectiunea dedicata informatiilor – Relatii cu clientii - date si informatii cu privire la ultilizarea site-ului, a modalitatii de plata(prin card/sms),tarife, comisioane si alte taxe , precum si modalitatea prin care se trimit reclamatiile si termenul de raspuns la acestea De asemenea, va face cunoscut  prin toate mijloacele necesare furnizorul de servicii de plata prin card /sms

7. Drepturile si Obligatiile Utilizatorului


7.1. In vederea publicarii anuntului sau pe Pagina site-ului, Utilizatorul are posibilitatea de a alege dintre cele doua optiuni puse la dispozitie de furnizor: fie are posibilitatea de a alege varianta gratuita, fie va plati tariful prezentat in lista de preturi, in functie de serviciul ales.
7.2. Utilizatorul va beneficia in intregime de serviciile pentru care a optat si a  platit integral tariful stabilit de Furnizor, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor acestor termeni si conditii.Astfel, utilizatorului ii este interzis:
  1. sa nu incarce, publice sau transmite in alt mod orice continut care este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza sau este in alt mod ofensator; anunturile sa nu contina date susceptibile de a fi interpretate conform legii in sensul incurajarii asocierii pentru savarsirea de infractiuni sau pentru inlesnirea de activitati considerate si tratate de prevederile legale ca infractiuni – furt, inselaciune, etc.
  2. Sa nu publice materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;
  3. Sa nu transmita  date false/eronate sau a sa le foloseasca  in alt mod cu scopul decat cel promovat prin  intermediul portalului;
  4. Sa nu incarce, posteze, difuzeze sau transmita in alt mod orice continut pentru care nu are dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
7.3. Utilizatorul isi asuma exclusiv raspunderea pentru continutul anunturilor publicate si declara ca acestea corespund cu starea reala si juridica a vehiculului ce face obiectul anuntului si ca nu incalca drepturile Furnizorului si/sau ale unor terte persoane sau nu aduce prejudicii materiale sau de alta natura acestora, daca se constata ca prin postarea, vizualizarea si tranzactionarea produsului prin intermediul site-ului  s-au adus atigeri asupra drepturilor patrimoniale sau de alta natura, tertilor  .
7.4. Utilizatorul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de autor in privinta continutului publicat, inclusiv fotografii, accesul la serviciile furnizorului fiind considerat accept deplin al termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului si este de acord ca acestea sa fie publicate de Furnizor pe toate si oricare dintre platformele sale online.
7.5. Prin accesarea site-ului, completarea chestionarului si/sau transmiterea anuntului catre Furnizor spre publicare pe Pagina www.vitan-auto.ro Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile prezente.
7.6. In afara informatiilor legate de propriul anunt, Utilizatorului ii este strict interzis sa preia orice informatii de pe Pagina site-ului in vederea republicarii totale sau partiale sub orice forma, fara a avea acordul in scris al Furnizorului in acest sens.
7.7. Utilizatorul are obligatia sa nu foloseasca serviciile site-ului pentru inlesnirea de activitati considerate si tratate de prevederile legale ca infractiuni(atat economice cat si patrimoniale sau care aduc atingere sigurantei personale vreunui tert) In toate cazurile, prin nerespectarea Termenilor si Conditiilor stipulate, utilizatorul isi asuma raspunderea pentru daunele provocate furnizorului sau unor terti, ca urmare a postarii unor date nereale, eronate sau false, cu toate consecintele ce deriva din aceste incalcari.

8. Verificarea continutului si publicarea anunturilor


8.1. Operatorii Furnizorului vor face verificarea continutului anunturilor publicate pe Pagina site-ului in scopul inlaturarii anunturilor incomplete, si/sau care nu respecta prevederile prezentului document, incercand astfel sa se ofere celorlalti Utilizatori, potentiali cumparatori, o baza de date care sa contina un numar cat mai mic de anunturi eronate.
8.2. Nu  se vor fi publica anunturi cu date false (inclusiv cele privind specificatiile tehnice ale produsului oferit spre vanzare), anunturi care nu au ca obiect oferte de vanzare privind vehicule sau produse conexe  si cele care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa.
8.3. Nu vor fi primite spre publicare anunturi care contin preturi considerate neserioase de catre Furnizor (de ex, dar fara a se limita la: preturi de 1 euro, preturi mult inferioare pietei).
8.4. Nu sunt admise spre publicare anunturi: a) care au pozele lipsite de claritate; b) cu poze care contin in prim plan altceva decat vehiculul; c) care contin poze cu inscrisuri (altele in afara de data inscrisa de aparatul de fotografiat) sau diferite insemne ori au aplicate sigle, marci d) care contin poze care nu prezinta produsul ce face obiectul anuntului; e) care contin poze preluate din alte surse (pozele care prezinta sigla altor site-uri sau poze cu titlu de prezentare); f) fac trimitere la alte adrese web;
8.5. In urma constatarii de nereguli la oricare dintre anunturile publicate pe Pagina site-ului www.vitan-auto.ro, Furnizorul va avea posibilitatea: a) fie sa modifice partial anuntul, in masura in care acest lucru este posibil, astfel incat sa se evite stergerea anuntului respectiv de pe site si sa se indrepte erorile sau neadvertentele constatate; b) fie sa se intrerupa continuitatea publicarii anuntului prin refuzarea lui. Refuzarea anuntului inseamna dezactivarea postarii acestuia de pe Pagina site-ului iar in cazul in care s-a optat pentru varianta cu plata, si anularea tuturor serviciilor achizitionate pentru respectivul anunt.
8.6. Utilizatorul va fi informat intotdeauna in scris prin e-mail si prin postare prin intermediul site-ului despre motivul refuzului postarii anuntului/stergerii lui, acesta avand posibilitatea de a remedia problema si a republica anuntul platind din nou pretul aferent serviciului selectat pentru republicare.
8.7. In situatia in care Utilizatorul publica in mod repetat anuntul fara a remedia problemele semnalate, Furnizorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul Utilizatorului la Pagina site-ului in vederea postarii de noi anunturi sau administrarii anunturilor existente.
8.8. Data la care Furnizorul a validat anuntul, in cazul celui gratuit, sau data la care Utilizatorul a efectuat plata anuntului in conformitate cu dispozitiile prezentelor Conditii si termene si cu instructiunile privind plata primite din partea Furnizorului, in vederea publicarii anuntului respectiv pe Pagina site-ului, reprezinta data incheierii acordului intre Furnizor si Utilizator avand ca obiect publicarea anuntului pe site. Pana cand plata pentru publicarea anunțului nu a fost efectuata de catre Utilizator, nu exista nici un raport contractual intre Utilizator si Furnizor  avand ca obiect publicarea anuntului, in consecinta nu exista  nici obligatia Furnizorului in legătura cu publicarea anuntului transmis de către Utilizator.
8.9. Prin aplicatiile chestionarului de transmitere a unui anunt spre publicare Furnizorul pune la dispozitia Utilizatorului posibilitatea identificarii si corectarii erorilor survenite cu ocazia introducerii datelor si crearii anuntului.

9. Promovarea Anunturilor


9.1. Orice anunt postat pe Pagina www.vitan-auto.ro direct de catre Utilizator poate fi promovat conform articolului 8.2. Un anunt fara fotografii nu poate fi promovat prin achizitionarea serviciilor care necesita minim o fotografie. Pentru anunturile gratuite se accepta maxim 10 poze.
9.2. Un anunt poate fi promovat prin: a) evidentiere in lista cu alta culoare fata de celelalte anunturi; b) pozitionarea anuntului la inceputul listei, in sectiunea de anunturi promovate; c) prin aplicarea unei etichete “Urgent” de culoare rosie; d) promovarea pe prima pagina a Paginii site-ului in sectiunea Ofertele Zilei.
9.3. Pentru vehiculele aflate la vanzare in perimetrul Targului Vitan si pentru care a fost adaugat un anunt online pe site-ul www.vitan-auto.ro de  catre operatorii SC Web Project Design SRL, vanzatorul/utilizator va beneficia gratuit de aplicarea unei etichete “Prezent in Targul Vitan” marcat cu alta culoare.
9.4. Fiecare anunt pentru care s-a achizitionat produsul 8.2. d) va fi afisat pe prima pagina a site-ului in sectiunea Ofertele Zilei. In aceasta sectiune sunt in mod continuu afisate prin rotatie cate 10 anunturi astfel promovate. Anunturile se schimba la fiecare 10 minute. Nu vor exista mai mult de 500 de anunturi la sectiunea Ofertele zilei/24 ore.
9.5. In situatia in care Utilizatorul nu a solicitat promovarea anuntului prin una din modalitatile prezentului articol la momentul transmiterii anuntului catre Furnizor spre publicare, si inainte de momentul efectuarii platii pentru publicarea anuntului respectiv, promovarea/solicitarea promovarii de catre Utilizatori a anunturilor care au postate pe Pagina www.vitan-auto.ro in conditiile prezentului act constituie o modificare a anunturilor in cauza in conformitate cu acesti Termeni si Conditii, care se supune prevederilor art. 10.1 de mai jos.

10. Modificarea si prelungirea valabilitatii unui Anunt


10.1. Anuntul poate fi modificat in termen de 24 de la publicarea anuntului.
10.2. Orice modificare efectuata dupa intervalul definit de art.10.1 va duce la dezactivarea anuntului si pierderea zilelor de valabilitate ramase.
10.3. Plata pentru reactivarea anuntului dupa modificare va duce la  alte 30 zile de valabilitate
10.4. Se considera modificare orice operatiune efectuata asupra unui anunt prin care se schimba continutul acestuia sau date de contact atasate anuntului.
10.5. Valabilitatea unui anunt se poate prelungi pentru 30 zile, fara posibilitatea modificarii in alt mod a anuntului.
10.6. Anuntul a carei valabilitate a expirat, va ramane in baza de date a site-ului la sectiunea “Contul meu- anuntul meu” o perioada de 30 zile de la ultima dezactivare.Utilizatorul va avea posibilitatea ca in perioada de 30 zile sa reactiveze acest anunt. El va fi considerat un  anunt nou.

11. Preturi. Modalitati de plata - tehnic


11.1. Preturile pentru serviciile oferite de Furnizor sunt definite in lista de preturi
11.2. In cazul in care plata a fost efectuata, anuntul va fi vizibil pe Pagina www.vitan-auto.ro in maxim 1 ora de la primirea de catre Furnizor a dovezii privind efectuarea platii.
11.3. Modalitati de plata:
a) prin trimiterea unui SMS cu suprataxa sau prin card;
b) prin ordin de plata, in cazul Dealer-ilor conform contractelor  incheiate cu Furnizorul.
11.4. Tarifele prezentate in lista de preturi sunt aceleasi indiferent daca au fost anexate sau nu fotografii la anunt.
11.5. Datele necesare efectuarii platii prin SMS vor fi furnizate Utilizatorului dupa completarea si salvarea chestionarului de creare a unui anunt. SMS-urile care vor contine alte date decat cele specificate expres de catre Furnizor in vederea efectuarii platii nu vor duce la publicarea anuntului deoarece nu pot fi prelucrate de catre Furnizor, astfel incat se va considera in mod automat ca Utilizatorul nu a achitat pretul publicarii anuntului conform Termenilor si Conditiilor. Utilizatorul nu va putea solicita Furnizorului rambursarea oricaror sume achitate prin SMS in cazul in care plata publicarii anuntului nu a putut fi confirmata Furnizorului datorita unei culpe din partea Utilizatorului in introducerea elementelor de identificare a platii si transmiterea SMS-ului de plata conform instructiunilor Furnizorului.
11.6. Chestionarul si toate informatiile relevante pentru comanda de plata prin card/sms sunt date de MOBILPAY, furinozrul de servicii de plata prin card online, in sectiunea Plati  catre care va fi redirectionat Utilizatorul. Aceste informatii vor fi trimise si prin e-mail.
11.7. Card-urile de debit/credit acceptate sunt: Visa sau MasterCard.

12. Procedura de depunere si solutionare a plangerilor si sesizarilor primite din partea Utilizatorilor


12.1. Orice Utilizator poate depune o plangere sau sesizare care priveste sau are legatura cu serviciile oferite de Furnizor, respectiv Anunturile transmise/publicate/nepublicate pe Pagina www.vitan-auto.ro, la sectiunea Reclamatii, in termen de maxim 7 zile de la data producerii evenimentului si/sau aparitiei cazului sesizat.
12.3. Plangerile vor fi depuse prin intermediul adresei de e-mail: sugestii@vitan-auto.ro specificata pe Pagina site-ului sau la sectiunea “contact” .De asemenea, va exista un serviciu relatii cu clientii care va functiona de luni pana vineri intre orele 09,00-17,00
12.4. Plangerile si/sau sesizarile transmise Furnizorului vor include datele de identificare a Utilizatorului, numarul de identificare a anuntului ce face obiectul plangerii (daca reclamatia sau sesizarea priveste un anumit anunt), precum si orice alte date necesare Furnizorului in vederea identificarii evenimentului sesizat si/sau a anuntului (dupa caz) si o descriere cat mai detaliata a motivului pentru care a fost inaintata plangerea/sesizarea, astfel incat Furnizorul sa o poata solutiona in cel mai scurt timp posibil.
12.5. Plangerile/sesizarile vor fi analizate si vor primi raspuns in termen de maxim 5? zile lucratoare de la primirea acestora de catre Furnizor, in cazul in care au fost insotite de un set complet de date necesare identificarii Utilizatorului, anuntului si/sau a problemei. In situatia in care petentul nu a transmis Furnizorului toate datele necesare identificarii problemelor semnalate si solutionarii plangerii/sesizarii respective, acesta va fi instiintat de Furnizor cu privire la informatiile lipsa, urmand ca termenul de solutionare de mai sus sa fie prelungit corespunzator.
12.6. Serviciile oferite de catre Furnizor respecta legislatia privind protectia consumatorului conform O.G. 21/1992, ale Legii 363/2002 privind comertul electronic si O.G. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
12.7 Orice utilizator care acceseaza Pagina www.vitan-auto.ro si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul chestionarelorr disponibile pe Pagina site-ului, isi manifesta consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru folosirea acestor informatii. Datele cu caracter personal colectate de catre furnizor prin intermediul Paginii site-ului vor fi utilizate pentru scopurile asociate achizitionarii de catre Utilizatori a serviciilor oferite de Furnizor prin intermediul acestui site, respectiv prestarii in conditii optime a serviciilor solicitate de catre Utilizatori Furnizorului, precum si, in general, a administrarii relatiei Furnizorului cu Utilizatorii. In situatii exceptionale, conform prevederilor legale in vigoare, autoritatile pot solicita ca Furnizorul sa dezvaluie anumite informatii care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.
12.8 Furnizorul in urma costatarii incalcarii de catre utilizatori a drepturilor si obligatiilor lor contractuale cu privire la folosirea in mod necorespunzatoare a serviciilor puse la dispozitie prin intermediul site-ului poate, in speta in cazul in care ii sunt transmise anunturi cu un continut care prin natura lui e susceptibil de a inlesni, incuraja activitati considerate infractionale, sa puna la dispozitia organelor de urmarire penala, instantelor de judecata sau organelor de stat cu atributii in domeniul sigurantei nationale aceste date in scopul utilizarii lor in cadrul activitatilor de cercetare si de urmarire penala a infractiunilor ..

13. Modificarile prezentului document


13.1. Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile, inclusiv Lista de Preturi fara o notificare prealabila a Utilizatorului.
13.2. Este responsabilitatea Utilizatorilor de a verifica periodic continutul acestor Termeni si Conditii.

14. Legea aplicabila. Litigii


14.1. Drepturile si obligatiile partilor, mentionate in prezentul act, precum si toate efectele juridice pe care acesta le produce sunt guvernate de legea romana in vigoare.
14.2. Orice litigiu care are ca obiect o disputa aparuta in legatura cu acesti Termeni si Conditii urmeaza a fi solutionat de instantele competente din Romania.15. Acordul cu privire la prelucrarea si colectarea Datelor cu Caracter Personal


Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata prin Legea 102/2005, S.C. Web Project Design S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza cu ocazia accesarii Website-ului si/sau completarii formularelor disponibile pe Website.

Orice persoana care acceseaza Website-ul si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe Website, isi manifesta consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru ca S.C. Web Project Design S.R.L. sa prelucreze si sa colecteze datele cu caracter personal furnizate de Utilizatori cu aceasta ocazie.
Inscrierea in baza de date Vitan-Auto.ro se face prin completarea unui formular online. Informatiile furnizate benevol in acest formular trebuie sa fie corecte si complete. In cazul furnizarii unor date false sau incomplete, S.C. Web Project Design S.R.L. are dreptul sa refuze sau anuleze calitatea de abonat Vitan-Auto.ro.

Ca abonat Vitan-Auto.ro, sunteti de acord sa respectati Termenii si Conditiile mentionate aici si veti fi in exclusivitate raspunzator pentru tot ceea ce intreprindeti in legatura cu Vitan-Auto.ro.
In urma utilizarii Paginii Vitan-Auto.ro, compania poate obtine diverse informatii despre dumneavoastra, cum ar fi: numele si prenumele, adresa, numarul de telefon, adresele de e-mail, data nasterii, starea civila, ocupatia, studii, venit, informatii despre domeniile de interes personal.
Toate datele furnizate de catre dumneavoastra vor fi folosite doar in scopurile enumerate mai jos si cu respectarea intocmai a drepturilor si libertatilor dumneavoastra cu privire la viata privata, consfiintite si garantate de legislatia romana in vigoare. Acest set de informatii este denumit in continuare generic "Date".

Datele vor fi prelucrate de catre S.C. Web Project Design S.R.L. in conformitate cu prevederile Legi 677/2001, putand fi folosite in scopuri asociate functionarii site-ului, comercializarii produselor companiei si ale partenerilor sai, pentru:
statistici - in vederea generarii de statistici utile administrarii site-ului; realizarea studiilor de piata, de produs si marketizarea produselor S.C. Web Project Design S.R.L. si ale partenerilor sai; folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului care sunt disponibile prin logare precum: forum, newsletter, concursuri, sfatul expertului. abonarea la newsletterul site-ului in vederea trimiterii de materiale informative din site, reclama, marketing si publicitate de catre S.C. Web Project Design S.R.L. sau partenerii/clientii sai (prin intermediul S.C. Web Project Design S.R.L.), abonarea la newsletter fiind optionala; persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. dreptul de a inainta o plangere catre autoritatea de supraveghere, in situatia in care considera ca datele sale personale nu au fost prelucrate conform legilor in vigoare.

Datele cu caracter personal colectate si procesate de catre S.C. Web Project Design S.R.L. prin intermediul Website-ului vor fi utilizate pentru scopurile asociate achizitionarii de catre Utilizatori a Serviciilor, respectiv prestarii in conditii optime a Serviciilor, precum si, in general, a administrarii relatiei Furnizorului cu Utilizatorii, in scopuri de marketing (inclusiv marketing direct), in vederea efectuarii de studii de piata si inclusiv intreprinderea de alte activitati de catre Furnizor, permise de lege, ce nu fac obiectul altor aprobari separate exprese din partea Utilizatorilor. Prin urmare, toate datele oferite de Utilizatori prin accesarea si/sau completarea formularelor disponibile pe Website vor putea fi colectate si prelucrate de catre Furnizor, putand fi folosite de catre acesta. In situatii exceptionale, conform prevederilor legale in vigoare, autoritatile pot solicita ca Furnizorul sa dezvaluie anumite informatii care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor.
Pentru exercitarea oricaruia dintre aceste drepturi, Utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa in acest sens, datata si semnata, la urmatoarea adresa: S.C. Web Project Design S.R.L., Bucuresti, Sector 1, Splaiul Unirii nr. 450 in incinta Targului Vitan, Luni-Vineri: intre 10:00 si 18:00, specificand totodata dreptul pe care doreste sa il exercite asupra datelor sale.

Anexa 1 - Lista de Preturi


Pentru Persoane Fizice si Societati Comerciale care nu sunt inregistrate ca Dealeri plata se face prin SMS cu suprataxa sau prin card. Platile se vor face in lei.

Optiuni publicitare

Publicare anunt
Publicarea anunturilor pe site-ul nostru este complet gratuita!
Gratuit
Prezenta in Targul Vitan
Aceasta optiune nu poate fi cumparata. Ea este insa gratuita pentru toate autoturismele prezente fizic in Targul Vitan. Pentru activare, prezentati-va la biroul nostru.
Gratuit
Pachet optiuni 1
Include: Colorare anunt
2 EUR   + TVA
Pachet optiuni 2
Include: Colorare anunt + La inceputul listei
4 EUR   + TVA
Pachet optiuni 3
Include: Colorare anint + La inceputul listei + Oferta zilei
6 EUR   + TVA
Pachet optiuni 1+
Include: Urgent! + Colorare anunt
4 EUR   + TVA
Pachet optiuni 2+
Include: Urgent! + Colorare anunt + La inceputul listei
6 EUR   + TVA
Pachet optiuni 3+
Include: Urgent! + Colorare anunt + La inceputul listei + Oferta zilei
8 EUR   + TVA

Credite

1 credit = 1 Euro

25 Credite
5 credite bonus
Plata este posibila prin SMS si carte de credit
20 EUR + TVA
60 Credite
10 credite bonus
Plata este posibila prin carte de credit
50 EUR + TVA
120 Credite
20 credite bonus
Plata este posibila prin carte de credit
100 EUR + TVA

Tarifele sunt exprimate in EURO.
Plata prin SMS si card se face in lei la cursul LEU/EURO al BNR din ziua repsectiva.