Intra in cont sau Inregistreaza-te

Tarife si program Targ Auto Vitan

Acces autovehicule pentru expunerea la vanzare

Se realizeaza de Joi pana Duminica conform urmatorului orar:

Joi: 06:00 - 22:00
Vineri: 08:00 - 22:00
Sambata: 06:00 - Duminica 22:00 (non-stop in acest interval).
Accesul se face pe poarta 1 si poarta 3.Sectorul comercializare de autovehicule are un num─âr de locuri pentru expunere de cca. 3000 locuri dispuse pe zona 0 si zona 1. Este permis accesul pentru autoturisme, motociclete, autoutilitare, autospeciale, rulote, tractoare, microbuze etc. Pentru detalii suplimentare, contactati secretariatul Targului Vitan.


Targul Vitan este de mai bine de 10 ani unul din principalele locuri de intalnire al cererii si ofertei pietei auto din Romania. Reunind reputatia si experienta acestor ani, acest proiect online isi propune sa va ofere cea mai rapida si relevanta cautare intr-o baza de date de mii de autovehicule scoase la vanzare sau pentru preluare de leasing. Cautarea inteligenta, combinata cu sistemul de filtrare al rezultatelor vor oferi o restrangere considerabila a rezultatelor, pentru a va ajuta sa gasiti exact ceea ce cautati.
Va multumim ca ne vizitati, lucram sa fim mai buni pentru voi si desigur, ne gasiti oricand in Targul Vitan sau prin pagina noastra de contact.Contact | Harta site | Dealeri | Formular de sugestii si reclamatii | Termeni si conditii | Magazin in Targul Vitan
2015 © Vitan-Auto.ro - Toate drepturile rezervate.